Скупштинa Мреже РЦ и ЦСУ Србије

25.08.2016. У Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву одржана је седница Скупштине Мреже РЦ и ЦСУ Србије. Први део седнице протекао је у усвајању дневног реда, верификацији новог састава Скупштине Мреже РЦ и ЦСУ Србије, те усвајању Записника са Скупштине Мреже одржане у Београду децембра 2015. године.
Након ових тачака дневног реда, усвојен је извештај о раду Горана Стојићевића, досадашњег председника Мреже РЦ и ЦСУ Србије, који напушта функцију председника Мреже и директора ЦСУ Шабац и одлази на место заменика градоначелника Шапца.
Други део седнице протекао је у избору чланова Управног и Надзорног одбора, где је за председника УО изабрана Зорица Николић - директорка ЦСУ Крагујевац, а за председника НО, Данијела Марковић - директорка РЦ Ниш.
Завршни део Скупштине директори центара и присутни стручни сарадници искористили су за договор о плановима рада Мреже у наредном периоду, те будућој сарадњи на нивоу Научних клубова.
Регионални центар Ниш на састанку у Смедереву представљале су чланице Скупштине Данијела Марковић - директор и Виолета Панчић - сарадник.

Skupstina mreze10 resize Skupstina mreze28 resize Skupstina mreze29 resize Skupstina mreze50 resize