Неакредитована трибина "Како до инклузије... у вртићу"

27.09.2017Настављајући праксу промоције размене искуства и примера добре праксе и хоризонталног учења, а ради унапређивања рада свих актера који учествују у процесу инклузивног образовања, у Регионалном центру одржана је неакредитована трибина са називом " Како до инклузије... у вртићу". Учесници трибине били су запослени у образовно-васпитним установама, а предавачи запослени у ПУ "Вукица Митровић" из Лесковца. На трибини је учествовало 49 стручних сарадника, васпитача и медицинских сестара из ПУ "Пчелица" из Ниша, ПУ "Чика Јова Змај" из Пирота, ПУ "Бајка" из Књажевца. Из ПУ "Вукица Митровић", предавање су држали: Сузана Станковић - логопед, Биљана Михајловић - психолог, Љиљана Пуреновић - васпитач, Марина Аризановић - васпитач сарадник, Јоланда Илић - педагог за физичко васпитање и Марија Перишић - педагог.

Схватајући да инклузија није само ствар предшколских установа, већ друштва у целини, након предавања, учесници су учествовали у конструктивној дискусији.

IMG 2275 IMG 2279 IMG 2271

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1