Презентација примера добре праксе Правно пословне школе

21.12.2017. У Регионалном центру је одржана презентација примера добре праксе Правно пословне школе из Ниша „Међународна размена искустава на тему дуалног образовања и рада у виртуелним предузећима у оквиру пројекта Еразмус+“.

Презентацију реализованих пројектних активности урадио је тим професорки ове школе које су и ауторке и учеснице пројекта - Ана Јанковић Ловић, Жаклина Миливојевић Вуковић, Милица Младеновић и Јелена Јанковић.

Тим професорки из Правно пословне школе је конкурисао са пројектом "Dual education and virtual company at secondary school" (Дуално образовање и виртуелно предузеће у средњој школи) у оквиру компоненте КА1 која се тиче мобилности у области стручног образовања и обука у циљу стицања искуства учења и/или држања наставе у другој држави. Професорке су боравиле недељу дана у месту Хаген у Немачкој и посматрале како функционише дуално образовање али и редовна настава у школи Kaufmannsshule.
После презентације, присутни наставници из средњих стручних школа, њих 20, постављало је питања реализаторкама. Најбројнија питања тицала су се начина конкурисања, попуњавања апликационе форме, услова, буџета...

Еразмус+ је програм Европске уније који обезбеђује финансирање пројеката за сарадњу у три области: образовање, млади и спорт.
У току је Национални позив за подношење пријава за Еразмус + пројекте у 2018. години.

IMG 3007 IMG 3017

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1