10 ГОДИНА "ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО" - НИС - БУДУЋНОСТ НА ДЕЛУ

13.08.2018. У Официрском дому у Нишу, Компанија НИС је обележила 10 година постојања програма "Заједници заједно". У области друштвено одговорног пословања у град Ниш је компанија НИС преко програма "Заједници заједно"до сада уложила близу 60 милиона динара реализујући 67 пројеката.

Град Ниш је само једна од станица НИС-овог каравана друштвене одговорности „Заједници заједно“ током којег представници компаније обилазе градове широм Србије у којима је НИС подржао бројне пројекте који су побољшали живот грађана. Тако је у току вишегодишњег партнерства НИС-а и града Ниша успешно реализовано 67 пројеката који су унапредили услове живота и допринели културном, социјалном и еколошком бољитку локалне заједнице. Неки од тих пројеката су отварање „Парка знања“, реконструкција кабинета за Руски језик у Гимназији „Светозар Марковић“, санација Позоришта лутака, реконстукција и уређење дечије библиотеке „Стеван Сремац“, опремање новоизграђеног дечјег хемато-онколошког одељења неопходним медицинским апаратима, као и подршка многобројним спортским и културним манифестацијама.

Свечаном обележавању јубилеја сарадње присуствовали су градоначелник Ниша Дарко Булатовић са сарадницима, Марија Халер, директор департмана за маркетинг НИС-а, представници и носиоци пројекта „Заједници заједно“.

Регионални центар Ниш је кроз Јавни позив "Заједници заједно" у 2016. години конкурисао са пројектом "И Ниш да има Парк знања" и добио средства у висини од 1.300.000,00 динара којима је, у дворишту Центра, формирао Парк знања тј. учионицу на отвореном.

Nis1 Nis2

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1