Округли сто: „Образовање на језицима националних мањина у Републици Србији – могућности за имплементацију концепта интеркултуралног образовања“

09.11.2018. У Регионалном центру је одржан Округли сто: „Образовање на језицима националних мањина у Републици Србији – могућности за имплементацију концепта интеркултуралног образовања“. Округли сто је део серије округлих столова који имају за циљ да омогуће дијалог релевантних актера у изабраним мањинским заједницама у Републици Србији (албанској, бошњачкој, бугарској, ромској и мађарској) о проблемима и изазовима са којима се суочавају у вези са остваривањем права на образовање на матерњем/мањинском језику, као и расправу у контексту могућих будућих промена у образовном систему у Србији које би подразумевале увођење и примену концепта интеркултуралног образовања. Округли сто је део пројекта „Превазилажење сегрегативног мултикултурализма - ка афирмацији концепта интеркултуралног образовања у мањинским заједницама“ који Академска иницијатива „Форум 10“ реализује уз подршку Фондације за отворено друштво, Србија. Округлом столу присуствовала су 8 представника ромске заједнице из Ниша и околине.

forum 1 forum 3 forum 2

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1