Едукације за ученике у организацији Центра за етику, право и философију (ЦЕЛАП)

22/23.12.2018. У Региналном центру у организацији Центра за етику, право и философију (ЦЕЛАП) реализован први део едукације за ученике у оквиру пројекта: "Encouraging the developmen of gender equality and democratic culture in schools in Serbia". Пројекат је подржан од стране Америчке амбасаде. Циљ пројекта је едукација дечака и девојчица узраста 13-18 година о узроцима и последицама родно заснованог насиља, путем употребе креативних и иновативних образовних техника (форум театар и едукативна видео-игра). Намера је да се дечацима и девојчицама пренесу знање и вештине који ће им помоћи да се снађу у различитим, потенцијално дискриминишућим и насилним животним ситуацијама. Крајњи резултат пројекта је предвиђен у едукативној видео-игрици кроз коју би млади усвајали знања о механизмима борбе против родно заснованог насиља, односно игрица би била понуђена школама као могуће ново наставно средство.
На обуци су учествовали ученици VII и VIII разреда нишких основних школа "Свети Сава", "Радоје Домановић" и "Вожд Карађорђе". Реализатори обуке били су Демир Мекић и Бојан Тодоровић.

celap1

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1