Презентације примера добре праксе ОШ "Бубањски хероји"

Настављајући традицију презентације примера добре праксе основних и средњих школа, Регионални центар је 17.01.2019. био домаћин ОШ "Бубањски хероји" у Нишу, једној од учесница пројекта „3П – Препознај, промовиши и прошири“, реализованог у сарадњи са Уницефом, Центром за образовне политике, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва и Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања.
Директор школе, мр Верица Раденковић и школски тим који чине: Драгана Стевановић, Татјана Цекић, Снежана Петровић, Евица Ћирић и Оливера Манић, наставнице у овој школи, представиле су реализоване пројектне активности и реализоване студијске посете. Оне су изнеле искуства саветника - спољних сарадника о онлајн обукама, одржаним огледним и угледним часовима, презентовању амбијенталне и пројектне наставе, тематском планирању, раду по ИОП-у и искуства са посета школама у Пироту и Власотинцу.
Основна школа "Бубањски хероји" препозната је као школа добре праксе која је самостално развила моделе образовања. Презентацији је присуствовало 60 наставника нишких школа.

3p1 3p2 3p3 3p4

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1