Представљен пример добре праксе - "Час одељенског старешине"

16.04.2019. У Регионалном центру је представљен је пример добре праксе Угоститељско-туристичке школе из Ниша - "Час одељењског старешине".

Огледни час одељењског старешине представила је Марина Божановић, наставник социологије и грађанског васпитања,  са својим ученицима одељења 3/6 одељења Угоститељско-туристичке школе.
У сали Регионалног центра простор је био организован као у учионици школе. Присуствовало је 26 ученика који су подељени у 6 тимова представили како раде и о свом раду извештавају одељењског старешину и остале ученике (тим за спречавање насиља, унапређивање наставе, изостајање, хуманитарни рад, културно забавни живот).
Одељењски старешина, Марина Божановић, је само започела и завршилала час а остало су радили координатори. На почетку се свима обратила председница одељењске заједнице Милица Костић.

Презентацији часа присуствовала је директорка Угоститељске школе, Драгана Минчић и 30 наставника из основних и средњих школа.

IMG 1937odelj IMG 1938odelj

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1