Одржан фестивал "Математика у мају 5"

11.05.2019. У Регионалном центру, у организацији удружења „Нишка математика НиМат“, одржан је фестивал „Математика у мају 5“
Фестивал је финансијски подржан од стране Центра за промоцију науке а у реализацији активности помогли су и нишка општина Медијана и Регионални центар Ниш.
Фестивал је отворио потпредесник Општине Медијана, др Срђан Јоковић. На почетку манифестације је наступио дечји хор „Чаролија“ којим је дириговала Гоца Стаменовић из ОШ „Свети Сава“ у Нишу. У име организатора удружења „НиМат“, обратила се Соња Шумоња, председник Удружења.
Фестивал се одвијао у сали кроз 16 интерактивних радионица различитих садржаја. Другу годину за редом као учесници Манифестацији су присуствовали и ученици и наставница Основне школе „Никола Тесла“ из Будимпеште а заједно са децом и ученицима учесници су били и Граб фондација, Менса Србије, Центар за едукацију "Малац генијалац", ПМФ Ниш, нишке гимназије и учитељи и наставници из Ниша, Смедерева, Чачка, Новог Пазара.
У учионици су се реализовала предавања наставника  из земље и иностранства, уз два live streaming укључења.
Кроз различите облике учења тога дана прошло је око 100 ученика, наставника и грађана.

nimat 1 nimat 3
nimat 5 nimat6

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1