Регионална радионица "Унапређење рада интерресорних комисија: Мултисекторском сарадњом до квалитетне подршке детету, ученику и одраслом-област образовања"

11.06.2019. Регионална радионица под називом "Унапређење рада интерресорних комисија: Мултисекторском сарадњом до квалитетне подршке детету, ученику и одраслом-област образовања", одржана је у великој сали Регионалног центра, у организацији Сталне конференције градова и општина.
Скуп је отворила Марина Костић, помоћник градоначелника града Ниша а представнице Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Љиљана Симић и Весна Шапоњић, Група за образовање мањина, социјалну инклузију и заштиту од насиља и дискриминацију и Маја Кнежевић Ромчевић, шеф Одељења за просвету, културу, спорт и омладину Сталне конференције градова и општина, упознале су присутне са циљевима програма.
Теме обрађене на радионици: Правилник о додатној образовној, здравственој и социјалној подршци; Процедуре за доношење мишљења Интерресорних комисија; Студија случаја-процена потреба за додатном подршком детету/ученику; Имплементација мера и извештавање Интерресорних комисија; Препоруке за унапређивање процедура и имплементација мера које даје ИРК.
Ову акативност Стална конференција гарадова и општина  реализује у оквиру пројекта " Институционална подршка СКГО -трећа фаза" подржаног од Влада Швајцарске. 

skgo 1 skgo 2
skgo 3 skgo 4

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1