Панорамско разгледање града Ниша и његових знаменитости у оквиру манифестације “Европска Ноћ истраживача“

26. и 27.09.2019.  У оквиру манифестације “Европска Ноћ истраживача“ Регионални центар је у сарадњи са Туристичком организацијом Ниша омогућио ученицима основних школа ван градског подручја панорамско разгледање града Ниша и његових знаменитости новим туристичким аутобусом.
Разгледање је трајало 80 минута, ученици и наставници су се возили трасом дугом 28 километара.
Ученици су били у прилици да са отворенe платформе и из туристичког аутобуса виде све значајније споменике бурне нишке историје, као што су Тврђава, Концентрациони логор  из Другог Светског рата, Ћеле кулу и Медијану, зграду Бановине, Официрски дом, централно градско језгро, простране булеваре, као и природне лепоте Нишке Бање, све то уз пригодан пратећи текст који се на слушалицама емитује током вожње.

26.09. су уживали ученици и наставници из основних школа: "Војислав Илић Млађи" из Хума, "Стеван Синђелић" из Каменице, "Лела Поповић" из Миљковца и "1 мај" из Трупала.

bus 1 bus 2

27.09. у вожњи су уживали ученици и наставници из основних школа: „Бранко Миљковић“, „Јован Јовановић Змај“ Малча, „Надежда Петровић“ Сићево и „Стојан Живковић Столе“ из Трњана.

          bus4             bus6
bus 3 bus5

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1