У Регионалном центру представљен "Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању"

9.12.2019. У Регионалном центру, у организацији удружења KЛETT - друштво за развој образовања, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању.

„Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању“ резултат је дугогодишњег рада др Миленка Кундачине и мр Мирјане Пајић Илић. Настао је са намером да се јавност упозна са стручним и научним стваралаштвом просветних радника у Србији и да се тиме афирмише професија наставника. KЛETT друштво за развој образовања објавило је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Лексикон је имао своју промоцију на Сајму књига 2019.године.

На представљању Лексикона у Нишу било је присутно 70 наставника стваралаца, стручних сарадника, радника у образовању.
На промоцији Лексикона говорили су његови аутори, др Миленко Кундачина и мр Мирјана Пајић Илић, Данијела Марковић, директор Регионалног центра, др Бранислав Ранђеловић, директор ЗВКОВ-а и неколико присутних наставника стваралаца чије су биографије у Лексикону.

Сврха Лексикона је да представи 1000 просветних радника који активно стварају и који се издвајају у својој професионалној популацији те да и њих и остале подстакне на даљи професионални развој.

Више информација о Лексикону: http://www.klettobrazovanje.org/?page_id=15

Honeyview 5 Honeyview 14
Honeyview 10 Honeyview 6a

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1