Вече менталног здравља - „Увек може боље - терет перфекционизма“

16.9.2020. Регионални центар и Центар Психонега су у оквиру заједничке активности Вече менталног здравља, организовали трибину „Увек може боље - терет перфекционизма“. Ово је девета тробина коју су ова да центра до сада организовала, а прва је у школској 2020/2021.години. Трибина је организована уз непосредно присуство наставника у сали, њих 28 и много већег броја њих преко ЗУМ платформе.
Преко ЗУМ платформе трибину је пратило и активно се укључивало око 100 заинтересовани наставника и грађана из Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Србије.

Водитељи вечери су били Стеван Станојевић дипл. психолог и мастер педагог, КБТ психотерапеут под супервизијом и тренер асертивне комуникације и др Тијана Мировић, доктор психолошких наука и Шема психотерапеут, Рационално-Емотивно Бихејвиорални психотерапеут (Associate Fellow of Albert Ellis Institute) и Системски породични психотерапеут, која се у предавање укључила и реализовала га он лајн путем.
На трибини су учесници могли више да сазнају о темама: Васпитање, породичне вредности, Учење по моделу; Значај раних траума; Шта перфекционизам није; Опсесивно-компулсивне црте и поремећај личности.

Предавачи/водитељи вечери су у току и на крају трибине одговарали на питања учесника.

Honeyview IMG 3437 Honeyview IMG 3447
Honeyview IMG 3440