Једнаке шансе у средњошколском образовању

24.04.2014. У Регионалном центру одржана је презентација резултата и ефеката пројекта "Једнаке шансе у средњошколском образовању". О пројекту, свом учешћу у пројекту, резултатима и ефектима које је пројекат имао на развој школе, говорилу су представници школског тима: Петар Илић, Радмила Илић и Мирјана Ристић, директор Школе моде и лепоте.

Школа моде и лепоте је добитник Светосавске награде за 2013. годину.

Приказан је филм "Ружо моја" редитеља Зорана Таировича, мултимедијалног уметника. Филм је снимљен у ТШ "Павле Савић" у Новом Саду, док су глумци у филму ученици Школе моде и лепоте и ТШ "Павле Савић", Нови Сад.

Презентацији је присуствовало 50 наставника средњих школа из Ниша.

Пројекат "Једнаке шансе у средњошколском образовању" трајао је од 2005. до 2013. године и имао је 3 циклуса. Пројекат се бавио проблемима мањина и маргинализоване деце/младих са посебним освртом на децу/ученике ромске националности. Дугорочни циљ је био да се побољша приступ образовању за децу у средњим школама у Србији. Пројектом су управљали Центар за интерактивну педагогију Београд, Фондација за отворено друштво и Песталоззи фондација.

 IMG 5606 resize IMG 5594 resize

Уплата котизације: 840-842668-41 без позива на број

Најава догађаја

 • Нoвe рaдиoницe Виртуeлнoг нaучнoг клубa ЦПН-a Бeoгрaд +

 • Aкрeдитoвaн сeминaр "Умeћe кoмуникaциja - кaкo дa гoвoримo и слушaмo дa би учeници жeлeли дa нaс чуjу и дa рaзгoвaрajу сa нaмa" +

  Aкрeдитoвaн сeминaр" Умeћe кoмуникaциja - кaкo дa гoвoримo и слушaмo дa би учeници жeлeли дa нaс чуjу и дa рaзгoвaрajу сa нaмa" рeaлизуje сe у Рeгиoнaлнoм цeнтру у пeриoду 28-30.08.2020. год. Oвo je jeдaн oд прoгрaмa кojи сe признaje зa држaњe нaстaвe Грaђaнскo вaспитaњe.
  Приjaвљивaњe je путeм приjaвнoг листa у прилoгу нa Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. дo 20.08.2020. год.
  Кoтизaциja износи 6.550,00 дин.

  Пријавни лист    Понуда

 • ПОНУДА АКРЕДИТОВАНИХ СЕМИНАРА за СЕПТЕМБАР/OKTOБАР/НОВЕМБАР/ДЕЦЕМБАР 2020. године +

 • ПОСЕТИТЕ ПАРК ЗНАЊА У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ НИШ +

  Посетите Парк знања у дворишту зграде Регионалног центра - Париске комуне бб (поред Општине Медијана) и играјте се у песку Архимедове бележнице и СИ школице, испробајте рад Галилејевог клатна и Фарадејевог тунела, седите на ексерима Факирове столице, упознајте се са 147 цифара броја Пи, покрените радио, пуњач за мобилни и лампу помоћу динамо бицикла и играјте Ботаничку слагалицу!
  Групне посете обавезно најавити ради обезбеђивања стручног водича најкасније 7 дана пре доласка. Да би посета парку била испраћена предавањем о експонатима група треба бити од најмање 40 особа, у супротном Парк можете посетити и о експонатима се информисати у сопственој режији. Најава на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 018/202-300.
  Цена улазнице за школе ван Ниша је 80 динара по ученику.

  IMG 1851IMG 1793IMG 1863IMG 1764IMG 1766Honeyview IMG 2318 (2)Honeyview IMG 2324 (2)

 • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

   

 • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje zavod za vrednovanje mreza copy CPN NIS unops  
 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1