ОБАВЕШТЕЊЕ о акредитованој конференцији у РЦ Ниш

25.-26.04.2013. Регионални центар организује акредитовану конференцију "ЦЕЛОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НАСТАВНИКА". Реализатори на Конференцији су међународни експерти из области образовања и усавршавања наставника из седам земаља Европе - Швајцарска, Финска, УК-Шкотска, Холандија, Шведска, Хрватска и Словенија (њихове биографије су овде).
Ово је јединствена прилика за просветну јавност у Србији да сазнају више о савременим тенденцијама из области учења и усавршавања наставника  у разним земљама Европе. Рад на конференцији осмишљен је као комбинација пленарних излагања и интеракивних радионица.
Обезбеђено је превођење.
Сваки учесник Конференције добија Уверење о присуству акредитованом, стручном скупу на 2 бодa.

 Програм конференције можете погледати овде.

25.04.2013. (четвртак) је планиран за рад са наставницима и стручним сарадницима из школа и васпитачима предшколских установа. Котизација износи 1.500 динара.
Пријавни лист за овај дан можете преузети овде.

26.04.2013. (петак) је планиран рад са ауторима и реализаторима акредитованих програма. Котизација износи 2.000 динара.
Пријавни лист за овај дан можете преузети овде.

Рок за пријаву: Учесници се пријављују на пријавном листу до 20.04.2013. е-маилом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на факс 018/202-420.

Уплату котизације извршити на жиро рачун Регионалног центра 840 - 842668 - 41 без позива на број.
Котизација укључује: трошкове организације, материјала за рад, освежења, ручка и издавања Уверења о похађаном стручном скупу.

Смештај: резервацију смештаја извршите мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..