Радионица за наставнике у оквиру пројекта Odyssey

17.02.2021. У оквиру пројекта Odyssey (Еразмус + КА2), у Регионалном центру је реализована радионица за 10 наставника средњих школа под називом „Примена оксфордске дебате у настави СТЕМ предмета“. Прeдaвaчи: Ивaн Умeљић (Цeнтaр зa прoмoциjу нaукe) – нaциoнaлни кooрдинaтoр прojeктa Odyssey; Maja Кeскинoв (XIV бeoгрaдскa гимнaзиja) – нaстaвницa и дeбaтни трeнeр, током радионице представили су идеје и циљеве пројекта, као и наставни материјал који ће наставници даље користиту у пројекту. Присутним наставницима представљена је форма дебате као начин рада са ученицима, могућности и начини формирања дебатних клубова у свакој школи, структура оксфордске дебате, правила и улоге говорника у тиму. На радионици су учествовали наставници из Пирота и Ниша.
У овом пројекту учествују партнери из четири државе: Институт за геофизику Пољске академије наука (Пољска), Центар за промоцију науке (Србија), Центар за откривање енергије (Естонија) и Хеленски институт за проучавање реторике и комуникације (Грчка).

Honeyview DSC00070 Honeyview DSC00071
Honeyview DSC00072 Honeyview IMG 14b43

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1