Формиран Републички Актив наставника економске групе предмета

На иницијативу Регионалног актива наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа, 15.06.2021. године, одржан је конститутивни састанак са наставницима економске групе предмета из целе Србије и том приликом је формиран Републички Актив наставника економске групе предмета. Састанку је путем апликације тимс присуствовало и у раду учествовало преко 50 наставника економске групе предмета из Ниша, Београда, Краљева, Новог Пазара, Титела, Зајечара, Врања, Лесковца, Бојника, Крушевца, Земуна, Шапца, Бруса.. и осталих места широм Србије.
Сви наставници су сагласни да је овакав облик будуће сарадње неопходан у даљем раду.
Подсећамо, 26. марта 2018. године у Регионалном центру у Нишу основан је први стручни актив наставника и то наставника Статистике. Развојним процесом он је прерастао у Регионални актив наставника економске групе предмета. Кроз пројекат међупредметних компентенција и сарадњом са наставницима осталих предмета актив се развио а у његовом раду учествовали су и наставници из осталих округа.
Дата је препорука на данашњем састанку да се формирају Регионални активи при осталим окрузима који ће радити у саставу Републичког актива наставника економске групе предмета.
Регионални актив наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа ће се и даље састајати у просторијама Регионалног центра у Нишу а његови чланови ће учествовати у раду Републичког актива.
Састанак је сазвао и водио Александар Мишковић, наставник економске групе предмета из Правно-пословне школе у Нишу, председник Регионалног актива наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1