Реализован семинар Умеће комуникације - "Како да говоримо и слушамо да би ученици хтели да нас чују и разговарају са нама"

1.07.2021. Регионални центар је изашао у сусрет наставницима који имају потребу за акредитованом обуком за предмет за Грађанско васпитање и по пети пут омогућио онлајн реализацију семинара Умеће комуникације - "Како да говоримо и слушамо да би ученици хтели да нас чују и разговарају са нама", кат.бр.171, област: Васпитни рад, 20 сати, Компетенцијa: K4 (за комуникацију и сарадњу); Приоритети: 4 (Јачање васпитне улоге образовно-васпитне установе кроз развијање програма превенције насиља, дискриминације, злостављања и занемаривања.
Семинар је на листи препоручених за наставнике Грађанског васпитања према Правилнику o врсти стручне спреме наставника. Циљеви семинара: Унапређивање васпитног рада наставника, стручних сарадника и васпитача развијањем вештина комуникацијe и сарадње које доприносе стварању подстицајне школске климе, превенцији непожељног понашања и конструктивном решавању проблемских ситуација. Семинар су реализовале ауторке Ирена Лободок Штулић и Милка Михаиловић, искусни психолози Удружења Психокод из Београда.

Honeyview Screenshot (83) 010721

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1