Одржана обука „Унапређивање језичке компетенције наставника (први део) – Познавање и примена правописне норме“

13.04.2024. У Центру за стручно усавршавање Ниш одржана је обука од јавног интереса „Унапређивање језичке компетенције наставника (први део) – Познавање и примена правописне норме“, број 5391 у организацији Удружења „Чувари дела Вука Караџића“. Обука је од јавног интереса и налази се на Листи програма које је решењем одобрио министар просвете.
Дневни ред обуке био је: Најчешће правописне грешке у школској документацији; Наоштри се да видиш!; Језичка вртешка – четири правописне радионице; Упутство за улазак у гугл-учионицу у којој се налазе презентације са обуке, снимљено предавање др Виктора Савића и други корисни материјал.
Циљ овог програма био је упознавање наставника са важећим правописним нормама ради њихове примене при изради наставних материјала и вођењу школске и педагошке документације, летописа и публикација, уређивању школских сајтова и школских новина, односно при објављивању свих електронских и штампаних садржаја (књига, зборника, брошура, приручника и других информативних публикација). Предавачи су биле: Данијела Ковачевић Микић, Сања Перовановић и Верица Костић, чланови Удружења. Обуци је присуствовало 30 васпитача и наставника из Ниша.

Honeyview DSC03298 copy Honeyview DSC03300

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1