Свечано уручење првих картица са попустом за маме и бебе

31.05.2018. У организацији Градске општине Медијана, у Регионалном центру је подељено првих шездесет картица са попустом за маме и бебе захваљујући којима је омогућено плаћање робе и услуга у четрдесетак фирми и радњи са попустом од 10 до 50 посто. Окупљене маме је поздравио и картице уручио председник Градске општине Медијана, г-дин Небојша Коцић. Коцић је најавио и да ће Градска општина Медијана ове попусте омогућити мајкама из целог града, а не само са територије Градске општине Медијана. Додељене картице моћи ће да се користе у четрдесетак фирми (апотеке, поликлинике, ресторани, дечија обућа, салони за улепшавање, такси службе...).

Председник Градске општине Медијана је најавио и друге акције у области пронаталитетне политике којима ће се указивати на значај повећања бројности породице.

SPC 9229 SPC 9251 SPC 9283 IMG 8688d2cd310dda9f4bf8939a0f3ae8c7 V

Уплата котизације: 840-842668-41 без позива на број

Најава догађаја

 • ПОЗИВАМО ВАС ДА ПОПУНИТЕ УПИТНИК +

  На следећем линку је упитник припремљен за потребе Регионалног центра Ниш ради анализе ставова запослених у образовању о начинима и сврсисходности оваквих облика стручног усавршавања. Ваши одговори представљаће извор података који ће нама као Центру помоћи.

  Упитник је анониман.

  Хвала Вам на помоћи.

 • ПОСЕТИТЕ ПАРК ЗНАЊА У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ НИШ +

  Посетите Парк знања у дворишту зграде Регионалног центра - Париске комуне бб (поред Општине Медијана) и играјте се у песку Архимедове бележнице и СИ школице, испробајте рад Галилејевог клатна и Фарадејевог тунела, седите на ексерима Факирове столице, упознајте се са 147 цифара броја Пи, покрените радио, пуњач за мобилни и лампу помоћу динамо бицикла и играјте Ботаничку слагалицу!
  Групне посете обавезно најавити ради обезбеђивања стручног водича најкасније 7 дана пре доласка. Да би посета парку била испраћена предавањем о експонатима група треба бити од најмање 40 особа, у супротном Парк можете посетити и о експонатима се информисати у сопственој режији. Најава на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 018/202-300.
  Цена улазнице за школе ван Ниша је 80 динара по ученику.

  IMG 1851IMG 1793IMG 1863IMG 1764IMG 1766Honeyview IMG 2318 (2)Honeyview IMG 2324 (2)

 • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

   

 • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje zavod za vrednovanje mreza copy CPN NIS unops  
 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1