Уплата котизације: 840-842668-41 без позива на број

Најава догађаја

 • Радионица “е-Портфолио директора школе/предшколске установе“ +

  Регионални центар Ниш организује  19.09.2020. (субота) радионицу: “е-Портфолио директора школе/предшколске установе“

  О РАДИОНИЦИ: Покренут је нови сервис "е-Портфолио директора школе/предшколске установе" који олакшава директорима припрему за полагање испита за лиценцу директора. Сервис jе урађен у складу са:

  1. Законом о основама система образовања;
  2. Правилником о самовредновању стандарда квалитета рада установе;
  3. Правилником о самовредновању компетенција директора установе;

  - Реализатор радионице: Бојан Грујић, Школа креативана вештина, Јагодина;
  - Техничка подршка: Муљевски Зоран, Рамонда доо, Ниш;
  - Почетак радионице: 09.00 ч.;
  - Трајање радионице: један дан – 8 сати;
  - Цена радионице: 3.600,00 динара ;
  - Максимални број полазника 9.

  Циљна група: директори школа и предшколских установа и они који намеравају да постану директори

  Рок за пријављивање: 14.09.2020. Пријаву можете послати на један од мејлова: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

  KОТИЗАЦИЈА И МАТЕРИЈАЛИ:
  Kотизација укључује: извођење семинара, материјале, потврду, освежење. Материјали за радионицу су у електронској верзији. Уплата котизације по испостављеном рачуну након семинара. Полазници добијају право на бесплатно коришћење сервиса "е-Портфолио директора школе/предшколске установе" до 31.08.2021.год.

  За информације можете позвати 018/202-300 (Регионални центар Ниш) или преко мејлова Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 • Актив наставника грађанског васпитања +

  У понедељак, 21.9.2020., са почетком у 13.00ч. у Регионалном центру биће одржан Актив наставника који предају грађанско васпитање у основним и средњим школама.

 • Рeaлизaциja прojeктa "Aрхимeдeoвa бeлeжницa и брoj пи" +

  Шeтњoм крoз нaуку нaзив je гoдишњeг прoгрaмa Нaучнoг клубa, кojи oбухвaтa 10 прojeкaтa зa учeникe и нaстaвникe. Рeaлизaциja прojeктa "Aрхимeдeoвa бeлeжницa и брoj пи", плaнирaнa je зa 22.09.2020. у Пaрку знaњa Рeгиoнaлнoг цeнтрa. Прojeкaт je нaмeњeн нaстaвницимa мaтeмaтикe oснoвних и срeдњих шкoлa.
  Приjaвљивaњe je дo 18.09.2020. нa aдрeсe: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Пoзив и приjaвни фoрмулaр нaлaзe сe у прилoгу.

  Позив   Пријавни лист

 • Aкрeдитoвaн сeминaр, кaтaлoшки бр. 171 "Умeћe кoмуникaциja - кaкo дa гoвoримo и слушaмo дa би учeници жeлeли дa нaс чуjу и дa рaзгoвaрajу сa нaмa" +

  Aкрeдитoвaн сeминaр, кaтaлoшки бр. 171 "Умeћe кoмуникaциja - кaкo дa гoвoримo  и слушaмo дa би учeници жeлeли  дa нaс чуjу и дa рaзгoвaрajу сa нaмa" бићe рeaлизoвaн у тeрмину  2-4.10.2020. Кoтизaциja 6.550,00 динaрa. Приjaвљивaњe нa Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  дo 25.09.2020. 
  Овај програм је један од програма признатих за реализацију предмета Грађанско васпитање.

  Пријавни лист    Понуда

 • Састанак Актива наставника физике Нишавског округа +

  Састанак Актива наставника физике Нишавског округа бити одржан у уторак, 29. септембра 2020. године у 20.00 у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању (Париске комуне бб, Ниш).

  Теме:

  - Информације о кампу физике
  - Подела диплома са општинског и окружног такмичења
  - Текуће активности

  Састанак организујемо у сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању Ниш.

 • Aкредитован семинар "Интегрисана амбијентална настава" +

  Регионални центар 3.10.2020.год. организује акредитован семинар број 452 "Интегрисана амбијентална настава" (1 дан, 8 бодова).

  Семинар је намењен наставницима, учитељима и сарадницма у основним и средњим школама, школама за образовање одраслих, школама за образовање ученика са сметњама у развоју, музичким, балетским и ликовним школама. У овој школској години акценат семинара је на извођењу наставних активности у школском дворишту, школско двориште као учионица на отвореном.

  Теме које ће обрађивати су: Зашто пројектна амбијентална настава? Ваншколски амбијенти у функцији учења и поучавања – интегрисани приступ; Наставни пројекти у окружењу – фазе пројектне амбијенталне наставе и креирање истраживачких задатака; Организација, методички сценарио; Спајање пројектне интегрисане амбијент. наставе са наставом у учионици; Вредновање, праћење, оцењивање и евалуација истраживачких задатака и пројеката.

  Реализатори су: Слађана Анђелковић, доктор педагошких наука, Географски факултет, Универзитет у Београду; Маја Врачар, дипломирани педагог-мастер, Зуботехничка школа, Звездара, Београд; Данијела Рашић, дипломирани професор разредне наставе, ОШ „Јован Курсула„, Варварин; Данијела Мишковић, дипломирани наставник разредне наставе, ОШ „Јован Курсула„, Варварин.

  Котизација износи 1900,00 дин. Рок за пријаву 23.9.2020.год. Пријаве слати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

  Пријавни лист    Понуда

 • ПОНУДА АКРЕДИТОВАНИХ СЕМИНАРА за СЕПТЕМБАР/OKTOБАР/НОВЕМБАР/ДЕЦЕМБАР 2020. године +

 • ПОСЕТИТЕ ПАРК ЗНАЊА У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ НИШ +

  Посетите Парк знања у дворишту зграде Регионалног центра - Париске комуне бб (поред Општине Медијана) и играјте се у песку Архимедове бележнице и СИ школице, испробајте рад Галилејевог клатна и Фарадејевог тунела, седите на ексерима Факирове столице, упознајте се са 147 цифара броја Пи, покрените радио, пуњач за мобилни и лампу помоћу динамо бицикла и играјте Ботаничку слагалицу!
  Групне посете обавезно најавити ради обезбеђивања стручног водича најкасније 7 дана пре доласка. Да би посета парку била испраћена предавањем о експонатима група треба бити од најмање 40 особа, у супротном Парк можете посетити и о експонатима се информисати у сопственој режији. Најава на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 018/202-300.
  Цена улазнице за школе ван Ниша је 80 динара по ученику.

  IMG 1851IMG 1793IMG 1863IMG 1764IMG 1766Honeyview IMG 2318 (2)Honeyview IMG 2324 (2)

 • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

   

 • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje zavod za vrednovanje mreza copy CPN NIS unops  
 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1