Science on Stage

Science on Stage je мрежа STEM наставника свих образовних нивоа, креирана за потребе наставника и истиче значај и важност науке итехнологије у школама и нуди европску платформу за размену наставних идеја. На националним образовним догађајима, наставници размењују занимљиве и иновативне идеје за STEM часове.
У Научном клубу Ниш, у четвртак 08.06.2023.г. чланови Управног одбора Science on Stage, Далибор Тодоровић и Аница Тричковић, наставници у Гимназији "9.мај", представили су ову мрежу и позвали наставнике који имају оригиналне идеје за преношење знања из научних предмета да се пријаве за други националном Science on Stage Srbija фестивал, који се одржава 2024. године, у граду Турку (Финска). Они су представити искуства са својих путовања у Португалију и Финску у оквиру Ерасмус+ пројекта чији су циљеви били упознавање са STEM праксама у овим землјама и искуствима са претходних и будућих Science on Stage фестивала.

Honeyview DSC02507

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1